Kadeti protiv Sesveta postigli pet golova

28.04.2024.


Kadeti Slaven Belupa upisali su važnu pobjedu u 24. kolu Prve nogometne lige. U Koprivnici su s uvjerljivih 5:1 svladali Sesvete i stigli do nova tri boda. Na poluvremenu je naša momčad imala dva gola prednosti. Sokač, Vrančić i Aščić pogađali su mrežu gostiju, dok je za Sesvete precizan bio Andrić. U nastavku susreta pobjedu su svojim golovima potvrdili Marić i Šivalec.

Pioniri su, također protiv Sesveta, upisali poraz rezultatom 0:1. Strijelac odlučujućeg pogotka bio je Fabijanić u 55. minuti susreta

Kadeti su trenutno osma momčad prvenstva s 28 osvojenih bodova, dok su pioniri 13. s 12.

Juniori su upisali poraz u Zagrebu od Dinama rezultatom 4:2. Povela je naša momčad prekrasnim pogotkom Katalinića iz slobodnog udarca, a 0:1 je bio i rezultat nakon prvih 45 minuta. Ključan trenutak utakmice vidjeli smo u 52. minuti susreta kada je Šašek dobio direktan crveni karton nakon što je dirao rukom loptu koju mu je vraćao Katalinić.

Dinamo je iz tog indirekta izjednačio, a nedugo nakon toga i poveo. Naša se momčad vratila u susret preko Mrdakovića u 75. minuti susreta, no domaćin je u 82. i 94. minuti postavio konačnih 4:2.

Juniori su trenutno 12. s 29 osvojenih bodova.

Sastav kadeta: Kolar, Sović, Ivanda, Vrančić, Habijanec, Sokač, Brundić, Polić, Šivalec, Marić, Aščić. Klupa: Podhraški, Ivančić, Krapec, Bukal, Tambić i Glavica. Trener: Karlo Galinec.

Sastav pionira: Sokač, Danković, Jerčinović, Kutleša, Bosek, Novak, Pavičić, Bogić, Matulin, Kolar, Mitrović
Klupa: Trupković, Šomoci, Kučina, Granatir, Blaguški, Stručić. Trener: Vedran Purić.

Sastav juniora: Šašek, Begić, Mrkela, Katalinić, Petrović, Matejaš, Krstanović, Brdik, Jagušić, Vlašić, Herceg. Klupa: Letica, Krušelj, Piškor, Gal, Hrvić, Mrdaković, Kaurin. Trener: Mario Gregurina.