Kadeti golom Ganžulića u završnici utakmice do sva tri boda u Puli

24.08.2019.


Kadeti Slaven Belupa u prvom su kolu Prve HNL ostvarili iznimno važnu pobjedu na gostovanju u Puli kod Istre 1961. Jedini pogodak na utakmici postigao je Ganžulić u 88. minuti. Stoper kadeta mirno je i sigurno realizirao jedanaesterac za konačnih 0:1 i prva tri bod za Slaven Belupo u sezoni. Trener Želimir Mešnjak bio je i više nego zadovoljan nakon sinoćnje utakmice koja se pod reflektorima igrala do gotovo 23 sata.

– Odlična utakmica i s jedne i s druge strane. Otvorena i puna šansi. Da su napadači bili malo mirniji u završnici vidjeli bismo još golova. Ipak, prezadovoljan sam i ovako. Drago mi je da su se dečki nakon dugih i napornih priprema nagradili osvajanjem tri boda u prvom kolu. Čestitam svima i nadam se da je ovo samo početni zalet za odličnu sezonu pred nama – rekao je trener Želimir Mešnjak.

U idućem će kolu kadeti u Koprivnici ugostiti vršnjake Varaždina.

Slaven Belupo: Lovrić, Štajerec, Ganžulić, Crnoja, Arambašić, Mađarić, Palčić, Šantek, Šabijan, Ivančić, Ovnić. Klupa: Polak, Poldrugač, Živko, Vidaković, Lončar B., Lončar L., Harači. Trener: Želimir Mešnjak.