Kadeti drugi na turniru u Novalji, prednatjecatelji odmjerili snage s Benficom

22.05.2023.


Kadeti Slaven Belupa u proteklih su pet dana sudjelovali na turniru u Novalji gdje su pod vodstvom trenera Gregurine i pomoćnog trenera Baričića osvojili drugo mjesto i srebrnu medalju, iako su od svojih protivnika bili godinu dana mlađi.

U grupi su osvojili 10 bodova u četiri odigrana susreta, a u četvrtfinalu i polufinalu bili bolji od Lučkog i Sesveta. U utakmici za zlato snage su odmjerili s vršnjacima Gorice i nakon uzbudljivih 40 minuta upisali minimalan poraz rezultatom 1:0. Valja istaknuti da je golmanom turnira proglašen naš Matej Vitelić.

Na istom turniru sudjelovali su i naši pioniri. Momčad trenera Galinca, također godinu dana mlađa od svojih protivnika, završila je kao treća u grupi te nije uspjela izboriti završnicu.

Naši prednatjecatelji, dječaci rođeni 2014. godine, sudjelovali su na jakom turniru u Budimpešti gdje su, između ostalih, odmjerili snage i s portugalskim velikanom Benficom te austrijskim, mađarskim, rumunjskim i slovačkim prvoligašima. Pod vodstvom trenera Prvčića pokazali su svoj talent i stekli jedno veliko iskustvo koje će im u budućnosti itekako pomoći.

Čestitamo našim mladim nogometašima!