JURČIĆ: MOŽEMO PRUŽITI OTPOR DINAMU

14.09.2007.


– Dinamo je ekipa s puno kvalitetnih igrača, predvođena odličnim trenerom. Igraju moderan europski nogomet i mi ih respketiramo, ali smatramo da im možemo pružiti dobar otpor, kao i drugim hrvatskim klubovima. Sve je moguće ako odigramo dobru utakmicu. Upitan je nastup vratara Iveše zbog ozljede, ako on ne bude mogao, branit će mladi Rodić. Za sastav kandidira 13 igrača, a neće nastupiti ozlijeđeni Šehić i Bošnjak – izjavio je Krunoslav Jurčić.
– Znamo svi da je Dinamo najkvalitetnija momčad naše lige, imaju niz kvalitetnih igrača kao što su Modrić, Balaban, Mandžukić… Ne trebamo previše razmišljati o njima, već o sebi i svojoj igri. Moramo nastojati pružiti što bolji otpor i po mogućnosti zabiti koji gol. Za mene kao mladog igrača bit će poseban osjećaj zaigrati protiv Dinama u Maksimiru, ali vjerujem da neće biti nikakvog straha – rekao je Mato Jajalo.
Utakmica Dinamo – Slaven Belupo započinje u 20,05 sati na Stadionu Maksimir u Zagrebu, uz prijenos na HTV 2. Ulaz je besplatan, a prikupljat će se dobrovoljni prilozi posjetitelja, koji će biti uplaćeni za pomoć obiteljima vatrogasaca koji su tragično stradali na Kornatima.