JURČIĆ: MOJI CILJEVI SU UVIJEK VISOKI

05.06.2007.


Krunoslav Jurčić u ponedjeljak je potpisao dvogodišnji ugovor sa predsjednikom našega kluba Stanislavom Biondićem te je postao novi trener Slavena Belupa. Ugovor je potpisan na konferenciji za novinare u klupskim prostorijama, a nazočni su bili i dopredsjednik Damir Felak, direktor Robert Markulin, sportski direktor Davor Puljić, tehnički direktor Robert Kerovec te novi pomoćni trener Josip Omrčen-Čeko.
Jurčić je kao trener do sad dva puta vodio igrače Pule, dok je kao igrač nastupao za Bekiju iz Gruda, juniore Dinama, Inker, Istru, belgijski Beveren, Dinamo (Croatiju), talijanske klubove Torino i Sampdoriju, a karijeru je završio u Slavenu Belupu. S hrvatskom reprezentacijom osvojio je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine.
– Drago mi je što se opet vraćam u Koprivnicu, gdje imam mnogo dobrih prijatelja. Pratio sam situaciju oko kluba i prvo želim zahvaliti svom prethodniku Elvisu Scoriji na velikom rezultatu i radnim navikama koje je donio među igrače. Ljudi iz uprave shvatili su da je ekipa pružila maksimum i da joj je potrebna rekonstrukcija. Momčad vapi za igračima izraženih brzinskih i motoričkih sposobnosti, ali prije nego što krenemo u ciljano dovođenje pojačanja, moramo dogovoriti produljenje ugovora s igračima kojima su oni istekli. Inzistirao sam da se ugovori s igračima definiraju što prije, a u planu imam i uvođenje nekoliko mlađih igrača i njihovu afirmaciju u novoj sezoni. Što se tiče rezultata, moji su ciljevi uvijek visoki – izjavio je Krunoslav Jurčić nakon potpisa ugovora.