JURČIĆ I SOPIĆ: POBIJEDIT ĆEMO OSIJEK

20.10.2007.


– Poznato je da Vručina ima tri žuta kartona, Šehić i Šiklić su počeli trčati, ali još nisu odradili niti jedan trening s ekipom, a imamo i novi problem s Kresingerom, što nam je stvorilo velike probleme u napadačkom dijelu momčadi. Dolazi nam Osijek, bodovno smo izjednačeni, dužnici su nam iz prvog kola, moramo im to vratiti, moramo početi osvajati bodove i otisnuti se u gornji dio. Osijek nam je dobra šansa da nakon ove male pljuske protiv Cibalije opet uđemo u seriju osvajanja bodova. Idemo na pobjedu, a optimističke najave igrača Osijeka dat će nam i dodatni motiv – izjavio je Krunoslav Jurčić.
– Siguran sam da ćemo pobijediti i da će tri boda ostati u Koprivnici. Pobjeda nam je jako bitna za nastavak natjecanja, a što se tiče izjava igrača Osijeka da će pobijediti u Koprivnici, osobno bih rijetko izjavio da ću pobijediti u gostima kod ekipe koja još nije poražena na domaćem terenu – rekao je Željko Sopić.
Utakmica Slavena Belupa i Osijeka igra se u subotu, 20. listopada s početkom u 18 sati, a sudit će Ivan Bebek iz Rijeke.