JUNIORI SLAVENA OSVOJILI DRUGO MJESTO

30.05.2011.


Na tradicionalnom turniru mladih nogometaša Kvarnerska rivijera juniori Slavena Belupa osvojili su drugo mjesto, izgubivši u finalu od vršnjaka Rijeke 3:1.
Riječani su došli u vodstvo već u 3. minuti pogotkom Matovine, a izjednačio je mladi koprivnički napadač Drvarić.
U nastavku susreta sudac Bebek dosudio je jedanaesterac za Rijeku iz kojeg je Jović svoju momčad ponovno doveo u vodstvo 2:1, a konačni rezultat susreta ra Riječane postavio je opet Matovina, nekoliko minuta kasnije za 3:1.
Iako smo izgubili odigrali smo najbolju utakmicu na turniru i pokazali da smo zasluženo u finalu. Nažalost, imali smo nekoliko pojedinačnih grešaka koje su utjecale na krajnji ishod – kazao je Josip Omrčen-Čeko, voditelj Koprivničke škole nogometa i trener juniora našeg kluba te nastavio:
Ovo je vrlo darovita generacija juniora od koje Slaven Belupo može dosta očekivati. Svim igračima čestitam na uspješnom nastupu i nadam se da ćemo u subotu u posljednjoj prvenstvenoj utakmici s Osijekom osvojiti sva tri boda i uspješno se oprostiti od sezone – završio je Josip Omrčen-Čeko.
Za juniore Slavena Belupa u finalnoj utakmici s Rijekom nastupili su: Marković, Martinčić, Pašalija, Bubnjić, Geng, Brlek, Potroško, Drvarić (od 72. Deković), Čanadija (od 69. Herent), Kuprešak (od 55. Horvatinović), Atlija (od 55. Abramović). Trener: Josip Omrčen-Čeko.