JUNIORI SLAVENA OSVOJILI BOD

09.09.2010.


U srijedu je na igralištu s umjetnom travom gradskog stadiona unaprijed odigrana prvenstvena utakmica 5. kola Prve HNL za mlade nogometaše u kojoj su se sastali kadeti i juniori Slavena Belupa s odgovarajućim momčadima zagrebačkog Dinama. Susreti su protekli u zanimljivoj igri u kojoj su se domaći kadeti i juniori dobro suprostavili vršnjacima Dinama.
Iako su kadeti farmaceuta izgubili s 1:3, nisu bili podređeni, a jedini pogodak za domaćina postigao je Pejković. Juniorske momčadi istih klubova odigrale su neodlučeno – 0:0, što je uspjeh za koprivničke dečke koji su nakon pobjede sa Šibenikom osvojili bod sa favoritom Dinamom.

SLAVEN BELUPO (kadeti): Breški, Majtanić, Vinković, Tarandek, Grabar, Brlek, Čanađija, Pejković, Štefanek, Bukovac, Varivoda (još su igrali: Andrić, Miklečić, Špoljarić, Bošnjak, Arap, Vlajčić). Trener: Ivica Sertić.

SLAVEN BELUPO (juniori): Marković, Pašalija, Sabol, Potroško, Geng, Horvatinović, Kuprešak, Atlija, Martinčić, Bubnjić, Takač (još su igrali: Drvarić, Radotović, Župan). Trener: Josip Omrčen-Čeko.