JUNIORI SLAVENA BELUPA IZ SPLITA SE VRATILI POBJEDOM

30.08.2011.


U drugom kolu Prve HNL za mlade nogometaše kadeti i juniori Slavena Belupa u ponedjeljak su igrali u gostima s vršnjacima Splita.

U vrlo dobroj igri naši juniori bili su bolji od Splićana i pobijedili 2:1. Domaćini su došli u vodstvo pogotkom Juretića u 39. minuti, ali je svega dvije minute kasnije izjednačio Abramović na 1:1.

U nastavku susreta Slaven Belupo je krenuo vrlo otvoreno i mreža Splićana još jednom se „zatresla“ u 65. minuti pogotkom Drvarića, koji je postavio i konačni rezultat susreta.

Kadeti našeg kluba izgubili su od Splićana 2:0, ali nisu razočarali igrom.

–       Vrlo sam zadovoljan rezultatom naših juniora koji su u prva dva kola postigli dvije pobjede. Na gostovanju u Splitu igrali smo zaista dobro i juniorska momčad je mogla postići još uvjerljiviju pobjedu – kazao je trener Ivica Sertić, koji je vodio juniorsku momčad umjesto Josipa Omrčena-Čeke koji se s reprezentacijom Hrvatske U-20 nalazi u Austriji i dodao:

–        Kadeti su se također dobro suprostavili Splićanima iako su izgubili, ali su igrali mnogo bolje nego u prvom kolu sa Zagrebom – zaključio je trener Ivica Sertić.

U sljedećem trećem kolu kadeti i juniori Slavena Belupa bit će domaćini vršnjacima zagrebačkog Dinama. Utakmice se igraju u srijedu 7. rujna na koprivničkom stadionu.