JUNIORI SLAVENA BELUPA BOLJI OD TREĆELIGAŠA KOPRIVNICE

26.01.2012.


Juniori i kadeti našeg kluba marljivo se pripremaju za proljetni nastavak Prve HNL za mlade nogometaše. Nakon što su u prvom ovogodišnjem prijateljskom susretu s ludbreškom Podravinom odigrali 2:2, juniorska momčad Slavena Belupa u srijedu navečer sastala se na igralištu s umjetnom travom i s vodećim hrvatskim sjevernim trećeligašem Koprivnicom i pobijedila 4:1.

Pogotke za sastav trenera Josipa Omrčena-Čeke postigli su Živec, Arap, Hajdorović i Deković.

–       Zadovoljan sam igrom koju su prikazali naši juniori iako nismo nastupili u najjačem sastavu, jer se nekoliko naših mladih igrača nalazi na pripremama sa seniorskom ekipom u Makarskoj. Uz četiri postignuta pogotaka trećeligašu Koprivnici propustili smo još nekoliko vrlo izglednih prigoda – kazao je trener juniora Slavena Belupa i direktor Škole nogometa Josip Omrčen-Čeko i dodao:

–       U subotu ćemo biti domaćini seniorskoj ekipi mađarskog Nagyatada, dok će naši kadeti igrati s juniorskim sastavom spomenutog kluba. Kadeti će igrati u10, a juniori u 12 sati na igralištu s umjetnom travom na Gradskog stadiona. Bit će to još jedna dobra provjera i pokazatelj do sada učinjenog u pripremnom razdoblju – naglasio je Josip Omrčen-Čeko.