JUNIORI SLAVENA BELUPA BOLJI OD DINAMA NA NJEGOVOM TRAVNJAKU

04.03.2012.


Nakon što su seniori Slavena Belupa u prvoligaškom ogledu s Interom u Zaprešiću (petak) osvojili sva tri boda pobijedivši s 1:0, značajnu pobjedu samo dan kasnije ostvarili su i juniori našeg kluba koji su također u gostima svladali odgovarajući sastav zagrebačkog Dinama – 3:1

Mladi farmaceuti odigrali su jednu od svojih najboljih utakmica tako da dinamovci nisu imali nikakvih izgleda, iako im je sudac Matoc dosudio dva jedanaesterca koja je sjajno „skinuo“ koprivnički vratar Hrvoje Zdjelar, inače najbolji pojedinac susreta.

Pogotke za juniore Slavena Belupa postigli su Maretić, Bukovac i Drvarić koji su bili, uz već spomenutog vratara Zdjelara, najistaknutiji u našoj momčadi. Posljednjih 40-tak minuta mladi farmaceuti bili su brojčano oslabljeni, jer je sudac Matoc zbog jednog nenamjernog prekršaja isključio mladog reprezentativca Čanađiju, koji zbog toga neće  konkurirati za našu seniorsku momčad sljedeće subote u Karlovcu.

S nova tri boda momčad trenera Josipa Omrčena-Čeke trenutačno se nalazi na petom mjestu prvenstvene ljestvice Prve HNL za mlade nogometaše.

Kadetska momčad Slavena Belupa nažalost nije bila tako uspješna, jer je izgubila od vršnjaka Dinama 2:0.

U sljedećem kolu kadeti i juniori našeg kluba bit će domaćini vršnjacima vinkovačke Cibalie.