Juniori Slaven Belupa u sezonu startali remijem

11.08.2021.


Juniori Slaven Belupa na otvaranju sezone, u unaprijed odigranom drugom kolu Prve HNL, remizirali su na gostovanju u Dugopolju. Momčad trenera Slavka Mešnjaka odigrala je 1:1, a pogodak za našu momčad postigao je Mihalinec u 69. minuti susreta. Konačan rezultat postavio je Zoko tri minute kasnije.

– Tvrda i borbena utakmica na izuzetno teškom gostovanju. Zadovoljan sam pristupom svojih igrača koji su poštivali dogovor iz svlačionice, a ostaje žal što nismo malo duže zadržali vodstvo jer vjerujem da bismo tada osvojili i sva tri boda. Pred nama je teška i naporna sezona, ali dobro smo radili tijekom priprema, imamo dobru momčad i iz utakmice u utakmicu ćemo biti sve bolji – rekao je trener juniora Slavko Mešnjak.

Mladi Slavenaši novu utakmicu igraju već u petak kada gostuju na Poljudu kod Hajduka. Bit će to utakmica prvog kola Prve HNL.

Sastav: Vuković – Crnoja, Ganžulić, Bajrić, Petričić – Čeko, Mihalinec, Šabijan – Mađarić, Crnčić, Štajerec. Još su igrali: Arambašić, Palčić, Milavić, Tropšek. Trener: Slavko Mešnjak.