Juniori Slaven Belupa u ‘generalki’ bolji od Ferencvaroša

13.02.2022.


Juniori Slaven Belupa u posljednjoj su pripremnoj utakmici pred start proljetnog dijela prvenstva svladali mađarski Ferencvaroš. Momčad trenera Vedrana Purića slavila je s 2:0 na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. Pogotke su postigli Marcos Paulo u 12. minuti susreta nakon prekrasne akcije Slavenaša i Cheng u 85. minuti kada je stavio točku na i pobjede. Naše juniore idućeg vikenda čeka nastavak prvenstva. U subotu će u Koprivnici ugostiti vršnjake Dugopolja s početkom u 14:30.

– Jako sam zadovoljan igrom koju smo prezentirali. Odigrali smo pravu natjecateljsku utakmicu na visokoj razini i u fazi obrane i u fazi napada. Sretan sam što smo pripreme završili s našom najboljom utakmicom protiv najjačeg protivnika. To nam je dokaz da smo dobro radili, da smo spremni i da sa puno samopouzdanja ulazimo u nastavak prvenstva. Za tjedan dana nam u Koprivnicu stiže Dugopolje i ako ćemo biti na ovoj razini ne bojim se ni jednog protivnika. Vjerujem da možemo biti samo bolji – rekao je trener juniora Vedran Purić.

NK Slaven Belupo: Vuković – Krušelj, Ganžulić, Eškinja, Peršinović – Matejaš, Stanić, Žuškin – Mihalinec, Marcos Paulo, Forov. Još su igrali: Perić, Čordaš, Vuić, Šabijan, Štajerec, Cheng.