Juniori Slaven Belupa slavili u Budimpešti protiv Honveda, “Ova utakmica putokaz je za prvenstvo”

27.07.2018.


Juniori Slaven Belupa upisali su pobjedu protiv mađarskog Honveda rezultatom 0:2. U prijateljskoj utakmici igranoj u Budimpešti, nogometaši trenera Ivice Sertića ostvarili su u potpunosti zasluženu pobjedu. Oba pogotka naši juniori postigli su u prvom poluvremenu. Fusić je bio precizan u 25. minuti, a Sinjaković deset minuta kasnije. Slavenaši su dominirali tijekom svih 90 minuta, a pobjeda je na kraju mogla biti i puno uvjerljivija da je bilo više koncentracije u napadu.

– Moram istaknuti da sam baš zadovoljan, ne samo rezultatom koji su ostvarili moji dečki, već i igrom koju su prikazali. Prvo poluvrijeme pravi je putokaz za prvenstvo, postigli smo dva pogotka, a mogli smo ih zabiti i više. Protivnik nam cijelu utakmicu praktički nije stigao do gola. Čestitam svojim momcima – bio je zadovoljan nakon utakmice Sertić.

Juniori već sutra igraju novu prijateljsku utakmicu i to protiv seniora Nagykanizse. Trener Sertić pružit će priliku igračima koji su danas imali manju minutažu ili ju uopće nisu imali.

Sastav Slaven Belupa: Šugić – Krištofić, Hlevnjak, Lisjak – Jakupak, Brković, Resler, Mlinarić, Vuić, Fusić – Sinjaković. Još su igrali: Topolnjak, Filipović, Šarlija, Štritar, Janeš, Kranclbinder. Trener: Ivica Sertić.