JUNIORI POBIJEDILI, KADETI IZGUBILI

26.09.2011.


U 6. kolu Prve HNL za mlade nogometaše kadeti i juniori Slavena Belupa bili su domaćini vršnjacima Croatia Sesvete i opet postigli polovičan uspjeh.

Kadeti su izgubili 3:2 iako su imali prigoda za pobjedu koje njihovi napadači nisu iskoristili, dok su u obrani imali niz propusta što je odlučilo utakmicu u korist gostiju. Strijelci za kadete našeg kluba bili su Arap i Međimorec, dok je dva pogotka za kadete Croatia Sesvete postigao Kolaković, a jedan Vidović.

Ogled juniorskih momčadi potpuno je pripao mladićima Slavena Belupa, koji su u dosadašnjem prvenstvu postigli najuvjerljiviju pobjedu, svladavši Sesvećane sa 6:1.

Bila je to utakmica u kojoj su navijači mogli uživati, jer su igrači trenera Omrčena-Čeke bili znatno bolji od svojih vršnjaka svih 90 minuta, a posebno u prvih pola sata igre kada su postigli čak četiri pogotka.

U 4. minuti Maretić je doveo juniore Slavena Belupa u vodstvo, a pet minuta kasnije na 2:0 povisio je Drvarić. Strijelac za 3:0 bio je Deković, a na 4:0 povećao je Abramović u 30. minuti igre. Ostala dva pogotka za konačnih 6:1 u drugom poluvremenu postigli su Čanađija i Bukovac, dok je strijelac za goste bio Zubak udarcem s11 metara.