JUNIORI I KADETI TAKOĐER POČELI S PRIPREMAMA

10.01.2012.


Svega dan kasnije od seniorske momčadi s pripremama za proljetno natjecanje krenuli su juniori i kadeti našeg kluba (utorak), koje vode Josip Omrčen-Čeko i Ivica Sertić.

Mladi farmaceuti vježbat će dva puta dnevno na terenima Gradskog stadiona uz odigravanje prijateljskih utakmica, a prvu provjeru kao domaćini imat će 28. siječnja. Juniori će se sastati sa seniorima mađarskog Nagyatada, a kadeti s juniorskim sastavom istog kluba.

–       Plan priprema je poznat i sve smo podredili proljetnom nastavku u kojem su juniori ispunili očekivanja, dok smo s kadetima manje zadovoljni. Naši juniori: Čanađija, Brkel, Geng i Maretić vježbaju pod nadzorom trenera prve momčadi Roya Ferenčine, koji će ih provjeriti u pripremnim susretima i najvjerojatnije će neki od njih biti na raspolaganju za prvi sastav u prvenstvenim proljetnim utakmicama. Ako neće igrati za prvu momčad onda će igrati za juniorsku – kazao je trener kadeta našeg kluba Ivica Sertić i napomenuo:

–       Postoji mogućnost da neki od igrača iz naše juniorske momčadi tijekom zimskog pripremnog razdoblja odu na posudbu kod trećeligaša Koprivnice, što ćemo dogovorno riješiti u sklopu suradnje između naša dva kluba. Najvažnije, da se dobro pripremimo i da 18. veljače uspješno krenemo u drugi dio prvoligaškog prvenstva za mlade nogometaše u kojem očekujemo još bolje rezultate nego u jesenskoj sezoni – zaključio je Ivica Sertić.