Juniori i kadeti na pripremama u Gospiću

29.07.2021.


Mladi nogometaši Slaven Belupa, juniori i kadeti, nalaze se u Gospiću gdje odrađuju pripreme za nadolazeću sezonu Prve HNL. Juniori su pod vodstvom trenera Slavka Mešnjaka svladali seniore Karlovca 1:0, dok su kadeti trenera Vedrana Purića remizirali s juniorima Karlovca rezultatom 1:1.

– Izuzetno smo zadovoljni uvjetima koji su nas dočekali u Gospiću. Tereni, smještaj i hrana su odlični, a posebno želim istaknuti odnos domaćina prema nama koji je besprijekoran. Hvala im na pomoći i što su nam omogućili da se osjećamo kao kod kuće. Što se tiče priprema, igrači rade naporno i predano. Odlično su nam je došlo ovih sedam dana kako bismo se dodatno pripremili, uigrali, ali i povezali svi zajedno uoči prvenstva – rekao je trener juniora Slavko Mešnjak.

Slavenaši treniraju svakodnevno po dva puta, u jutarnjem i večernjem terminu, na igralištu lokalnog četvrtoligaša.

– Teren je zaista dobar. Domaćini se svakodnevno trude da imamo vrhunske uvjete i zato smo im veoma zahvalni. Koristimo ove dane kako bismo se što bolje pripremili i prvenstvo dočekali spremni. Moram pohvaliti svoje igrače među kojima vlada odlična atmosfera i koji odrađuju sve što im se zada – objasnio je trener kadeta Vedran Purić.

Juniori i kadeti Slaven Belupa od ponedjeljak će ponovno trenirati na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš, a njihova će mjesta u Gospiću zauzeti stariji pioniri trenera Marija Gregurine i kadeti 2 trenera Vedrana Medenjaka.