JOSIP OMRČEN ČEKO VODI SLAVEN BELUPO U SUSRETU S RIJEKOM

31.10.2014.


Nakon što je uprava Slavena Belupa zbog neuspješnih nastupa u prvenstvu i posljednjeg mjesta na ljestvici, te ispadanja iz Hrvatskog kupa od Vinogradara u Mladini smijenila trenera Elvisa Scoriju, kormilo farmaceuta povjereno je sportskom direktoru Josipu Omrčenu-Čeki kojeg već u subotu na Gradskom stadionu (19 sati) očekuje susret s jednim od naših najboljih klubova – Rijekom.

Izabran sam da vodim momčad i to sam prihvatio u jako zahtjevnoj situaciji. U četvrtak sam zajedno sa svojim pomoćnikom Goranom Mikulajem održao prvi trening, danas ćemo imati drugi i nadam se da ćemo spremni dočekati Riječane koje itekako cijenimo. Svjesni smo da je momčad s Kantride uz Dinamo naša najjača ekipa koja uz dobre igre u prvenstvu pokazuje i odlične nastupe u Europi, ali isto tako mislim da se mi može jako dobro suprostaviti svakom prvoligašu – kazao je novi trener Slavena Belupa Josip Omrčen-Čeko i nastavio:

Nemamo novoozlijeđenih igrača, tako da s Rijekom možemo izvesti najjači sastav. Po mom mišljenju naša momčad ima još dosta rezervi i uvjeren sam da ćemo borbenošću i zalaganjem na travnjaku to pokazati. Očekujemo i podršku naših navijača koja nam je u ovom trenutku jako potrebna – rekao je između ostalog Josip Omrčen-Čeko, koji je bio pomoćnik trenerima Krunoslavu Jurčiću i Ivanu Kataliniću, radio kao pomoćni trener u mlađim reprezentacijama Hrvatske, te nekoliko godina bio direktor Škole nogometa grada Koprivnice.

Subotnju će utakmicu voditi glavni sudac Goran Gabrilo, dok će njegovi pomoćnici biti Mario Pepur i Hrvoje Radić (svi iz Splita). Četvrti sudac je Željko Frković (Gospić), a delegat Branislav Škeva (Imotski).