JOSIP BREZOVEC NOVO POJAČANJE FARMACEUTA

16.06.2011.


Igrač Dinama Josip Brezovec novo je i do sada najzvučnije pojačanje Slavena Belupa za novu prvoligašku sezonu.
S dolaskom Brezovca, koji je s našim klubom potpisao četverogodišnji ugovor farmaceuti su se sjajno pojačali u veznom redu, a riječ je o vrlo kvalitetnom i karakternom igraču koji se od jučer nalazi pod nadzorom trenera Roya Ferenčine.
Za nas je njegov dolazak od najveće važnosti, dobili smo igrača koji je prije odlaska u Dinamo bio odličan u Varaždinu i njegov nositelj igre. Jako nam mnogo može donijeti u veznom redu i mislim da smo napravili sjajan posao – kazao je trener Slavena Belupa Roy Ferenčina, dok je još uvijek aktualni direktor kluba Robert Markulin dodao:
S Brezovcem smo dogovorili sve uvjete i vrlo smo zadovoljni što smo ga uspjeli dovesti u našu sredinu. Kod njegovog dolaska imali smo i veliko razumijevanja izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića, koji je iskazao veliku susretljivost i kooperativnost. Detalji transfera su stvar kluba i sretni smo što je sve ovako završilo. Lista naših pojačanja za novu sezonu još nije konačna – istaknuo je Robert Markulin.
U petak u 12 sati Josip Brezovec i Borislav Pilipović, koji je u Slaven Belupo došao iz Karlovca bit će predstavljeni koprivničkim novinarima.