Ježina i Božić u idealnih 11, Stipić trener kola

23.06.2020.


Nogometaši Slaven Belupa u nedjelju su svladali Rijeku na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš rezultatom 1:0. Pogodak vrijedan tri boda za našu je momčad postigao Lima, dok su za svoju prezentaciju vratar Ježina i stoper Božić zaslužili mjesto u najboljoj momčadi 30. kola Hrvatski Telekom Prve lige prema izboru dnevnog lista Sportske novosti. Ježina je za svoje obrane dobio 15 bodova i tako bio drugi najbolji igrač cijelog kola, dok je Božić zaradio pet bodova. Istaknimo i da je Tomislav Stipić proglašen trenerom kola.

– Drago mi je da sam svojim obranama zaslužio mjesto u idealnih 11, ali mnogo draže mi je da smo svladali Rijeku i osvojili važna tri boda. Mislim da je cijela momčad u nedjelju pokazala veliko srce. Iako igrom možda nismo bili na razini prethodnih utakmica, borbenošću i angažmanom smo zaslužili malo sreće i pobjedu. Istaknuo bih i naše navijače koji su nam u pravom trenutku svojom podrškom s tribina pomogli – rekao je Ježina.

U ukupnom poretku za ‘Žutu majicu’, najboljeg igrača HT Prve lige, vodi napadač Osijeka Mirko Marića sa 120 bodova, a najbolje plasirani igrač Slaven Belupa je Ivan Krstanović koji se nalazi na 12. mjestu s 39 bodova.