JEDANAESTERAC ZA ISTRU BIO JE SMIJEŠAN!

21.11.2011.


Očevici utakmice Istra – Slaven Belupo, kao i klupski djelatnici koji su nazočili susretu, razočarani su se vratili u Koprivnicu nakon izgubljenog prvoligaškog ogleda u Puli – 2:1.

Sportski direktor farmaceuta Roman Sović još ne može vjerovati u dijeljenje „pravde“ osječkog suca Trampusa.

–       Bili smo bolja momčad od naših domaćina, ali se nismo mogli oduprijeti kriteriju suca koji je utakmicu vodio na našu štetu. Vidjelo se to od samog početka, a ključnu odluku donio je u 36. minuti kada je dosudio nepostojeći jedanaesterac za Istru iz kojeg su domaćini postigli pobjednički pogodak. Ako je po njegovom kriteriju dosudio najstrožu kaznu za Puljane, onda je prekršaj na našem napadaču Benku u kaznenom prostoru Istre bio tri puta veći, ali se osječki sudac nije oglasio – završio je sportski direktor našeg kluba.

U Puli s Istrom branič Slavena Belupa Pilipović dobio je treći žuti karton i neće biti u konkurenciji za nastup u sljedećem kolu kada naš klub gostuje kod Zagreba. No, pravo nastupa ima stoper Grgić koji je odradio utakmicu neigranja zbog crvenog kartona kojeg je dobio u susretu s Rijekom i bit će u sastavu sa Zagrebom.