Jan Doležal ponovno u ‘punom pogonu’: Duga tri mjeseca su iza mene, jedva čekam upisati prve minute

18.10.2018.


Ofenzivac Slaven Belupa Jan Doležal ovog se tjedna vratio u ‘puni pogon’. Nakon gotovo tri mjeseca ‘van stroja’, zbog upale pubične kosti, ponovno se Doležal priključio svojim suigračima na treninzima te trenira pod maksimalnim opterećenjem.

– Duga tri mjeseca su iza mene. Osjećaj je zaista loš kad ti se nešto tako dogodi, pogotovo tik prije početka prvenstva nakon što sam odradio cijele pripreme. Bio sam strpljiv i jedva čekao da doktor odobri povratak na teren i sada jedva čekam upisati prve prvenstvene minute ove sezone. Veseli me što gotovo sve radim punom snagom i što više nemam nikakvih zdravstvenih problema – objasnio je Doležal.

Ofenzivac Slavena oporavio se od ozljede, a uskoro će biti spreman i za utakmice.

– Sigurno da će mi trebati malo vremena da uhvatim nogometnu formu s obzirom na to da dugo nisam igrao, a trener će odlučiti kada ću izaći na teren. Trudit ću se maksimalno na svakom treningu kako bi što prije pomogao svojim suigračima i klubu da ostvarimo što bolje rezultate – rekao je.

Nogometaši Slaven Belupa u nedjelju će odmjeriti snage s Goricom.

– Gorica je odlična ekipa, ali ja vjerujem da sve ovisi o nama. Ako ćemo biti taktički disciplinirani i od prve minute agresivni imamo velike šanse doći do sva tri boda. Dižemo se u formi, dečki su zaista dobro odigrali protiv Rijeke i Istre i nadam se da ćemo u istom ritmu nastaviti i ovog vikenda. Napredujemo iz kola u kolo i možemo biti sve bolji i bolji. Želja nam je ući u borbu za to peto mjesto, ali, prije svega, pružati što bolje igre, a onda će iz nje proizaći i rezultati – zaključio je Doležal.