JAKO novi tehnički sponzor Slaven Belupa

25.03.2022.


Nogometni klub Slaven Belupo i tvrtka JAKO potpisali su trogodišnji ugovor te će JAKO od natjecateljske sezone 2022/2023. biti novi tehnički sponzor koprivničkog prvoligaša. Ugovor je potpisan danas u Kninu, sjedištu našeg novog partnera na obostrano zadovoljstvo. Slaven Belupo su predstavljali direktor kluba Aleksandar Aleksovski i tehnički direktor Robert Kerovec, dok je JAKO predstavljao direktor Ivan Gojević.

– Iznimno mi je zadovoljstvo što smo potpisali ugovor s ovako uglednom firmom koja će nam, osim vrhunske kvalitete, ponuditi i jedan poslovno-prijateljski odnos u kojem ćemo, siguran sam, uživati svi zajedno. Vjerujem da je ovaj trogodišnji ugovor tek početak jedne dugoročne i odlične suradnje. Kao mali detalj mogu otkriti da ćemo i dalje imati tri boje dresova, naše standardne plavu, bijelu i crnu – poručio je Aleksovski.

Zadovoljstvo nije skrivao ni Gojević.

– Sretan sam i ponosan što smo postali partner sa sportskim brendom kao što je Slaven Belupo. Razvijenim sportskim duhom, koji je uvijek upravljao našim razmišljanjima, želimo razvijati proizvode koji su sportašima zaista potrebni i zato vjerujemo da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Uspjeh je ono što nas tjera iz dana u dan u nove pobjede i izazove i zato će nama Slaven, a mi Slavenu biti veliki vjetar u leđa u budućnosti – rekao je Gojević.