IZOSTALA JOŠ JEDNA PROLJETNA POBJEDA

01.04.2017.


Na pressici nakon utakmice trener Slavena Belupa Željko Kopić nije bio zadovoljan konačnim ishodom, ali nije imao previše zamjerki svojim igračima:
Vrlo toplo vrijeme bilo je dosta zahtjevno za igru u kojoj smo bili bolji, ali opet to nismo znali iskoristiti. Krenuli smo s tri napadača (Heber, Tokić, Ivanovski), postigli pogodak, bili u vodstvu i onda opet neoprezno dozvolili gostima da dođu do izjednačenja. U prvom poluvremenu uz postignuti pogodak nismo iskoristili još nekoliko prigoda i to nam se osvetilo – kazao je Kopić i nastavio:
U drugom smo dijelu malo izgubili nit igre, nedostajala nam je konkretna završnica i Lokomotiva je došla do pogotka. Sada nam predstoje tri gostovanja za redom od kojim prvo odlazimo Hajduku s kojim ćemo igrati bez gledatelja i vjerujem da na Poljudu nismo bez izgleda – zaključio je trener našeg kluba, dok je strateg Lokomotive Mario Tokić dodao:
Slaven Belupo je bio bolji u prvom poluvremenu, imao više od igre i zasluženo došao u vodstvo. U drugom dijelu smo uspjeli izjednačiti i mislim da je neodlučeni rezultat realan – rekao je Tadić.