Iza Slavenaša prvi tjedan priprema, Radeljić: “Zadovoljan sam”

29.06.2024.


Nogometaši Slaven Belupa ostavili su iza sebe prvi tjedan priprema pred novu sezonu SuperSport Hrvatske nogometne lige. Slavenaši su se pod vodstvom trenera Ivana Radeljića okupili u nedjelju na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš te su od tada napravili 10 treninga i odigrali jednu prijateljsku utakmicu.

– Zadovoljan sam s prvih šest dana priprema. Iako se radilo o uvodnom tjednu, bio je naporno. Radili smo na podizanju aerobnih kapaciteta i mogu pohvaliti način na koji su dečki odradili svih 10 treninga i jednu utakmicu. Posebno sam zadovoljan s pristupom. Igrači su svjesni da je svaki trening borba za prvu momčad i tako i treniraju. Radimo pravi temelj kako bi nam kasnije bilo lakše – rekao je Radeljić.

Naša momčad imat će slobodnu nedjelju, a od ponedjeljka se vraća treninzima. Valja istaknuti da će iduće subote u Cvetkovcu igrati i drugu prijateljsku utakmicu. Od 11 snage protivnik Slaven Belupa bit će mađarski prvoligaš Kecskeméti.

– Pred nama je još intenzivniji tjedan što se tiče rada na terenu, a zaključit ćemo ga novom prijateljskom utakmicom. Kroz idućih sedam dana treninga i utakmicu s mađarskim prvoligašem ću odlučiti što će biti s igračima na probi. Moram istaknuti da mi se sviđa kako rade mladi. Dobro prate ritam i pružaju maksimum. Pripreme, kao pripreme. Nije lako, ali moramo sve napraviti da spremni dočekamo prvenstvo – zaključio je Radeljić.