Ivković nakon Lokomotive: Moramo zaboraviti ovu utakmicu, ali i izvući pouku za svaku iduću, vjerujem u moje igrače i njihove kvalitete

17.09.2018.


Nogometaši Slaven Belupa poraženi su jučer u sedmom kolu Hrvatski Telekom Prve lige. Bolja je na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš bila Lokomotiva rezultatom 2:5.

– Ušli smo jako loše u utakmicu. Bilo je previše indisponiranih igrača, previše slabih pojedinaca da bi odigrali ozbiljnu utakmicu i zaprijetili momčadi kao što je Lokomotiva. Nisam se ni u snu nadao ovako lošoj našoj izvedbi, ali kada podbaci skoro cijela ekipa teško je nešto napraviti ili reagirati na drugačiji način u odnosu na onaj kako smo mi reagirali. Žao mi je što smo imali ovakvu utakmicu danas jer nam je bila jako bitna, ali, nažalost, našim greškama dozvolili smo protivniku da osvoji sva tri boda – rekao je Ivković.

Trener Ivković preuzeo je odgovornost za poraz, ali je istaknuo kako i dalje vjeruje u svoje igrače.

– Ja sam uvijek najodgovorniji, kako za dobre utakmice tako i za ovakve. Danas su veći frajeri bili igrači Lokomotive. Isključivi krivci, uz svu zasluženu pobjedu Lokomotive, smo mi sami. Rekao sam svojim igračima da se u nogometu događaju svakakve situacije. Moramo zaboraviti ovu utakmicu, ali izvući pouku za svaku iduću. Nekad je potrebno imati i razumijevanja. Ne može se nakon jedne utakmice ‘rezati’ 12 glava. Ja i dalje vjerujem u moje igrače i u njihove kvalitete i mislim da je ovo jučer bio samo izuzetno loš dan – zaključio je Ivković.