Ivković nakon Gorice: Teško nam je pao ovaj poraz, probali smo sve, no nismo iskoristili situacije koje smo imali

21.10.2018.


Nogometaši Slaven Belupa poraženi su u 11. kolu Hrvatski Telekom Prve lige. Na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš slavila je Gorica rezultatom 0:1. Dojmove nakon utakmice rekao nam je trener naše momčadi Tomislav Ivković.

– Teško mi je pao ovaj poraz, ne meni nego svima nama. Tvrda i čvrsta utakmica kakvu smo i predviđali. Danas smo se u nekim situacijama sami doveli u nervozu i omogućili Gorici šansu iz koje je zabila gol. Inače sam uvijek iza igrača, ali danas smo imali njih par koji su napravili previše grešaka i nisu došli na utakmicu i protiv ovakve Gorice je onda puno teže igrati, pogotovo kada primiš još i gol. Probali jesmo, prvo poluvrijeme smo imali situacije koje smo trebali iskoristi i zabiti gol, no na sreću gostiju nismo. Izgubili smo utakmicu koja je bila bitna, Gorica je iskoristila našu grešku i na kraju pobijedila – objasnio je Ivković.

Trener Slaven Belupa nakon primljenog gola bacio je sve karte u napad. Ušli su i Lima i Mendy.

– Probali smo sve. Na kraju nas je poremetila i ozljeda Vidovića jer smo izgubili opciju zamjene Doležala za Delića. Momčad je htjela doći do izjednačenja, ali nismo uspjeli. S nekima nisam zadovoljan i to će se vidjeti na sljedećoj utakmici. Još uvijek je prerano pričati o Dinamu, ali neki drugi igrači će na toj utakmici dobiti priliku. Imaju utakmicu u Trnavi, a mi ćemo dobro izanalizirati ovaj tjedan pristup cijele momčadi i individualno. Žao mi je što je Lima dobio nepotreban crveni jer se taman počeo dizati. Na kraju moram priznati da me zaista iznenadio ovaj poraz. Nisam ga očekivao jer su momci zaista dobro radili protekla dva tjedna i zato mi je žao što to nismo prenijeli i na teren – rekao je trener Slavena.