Ivica Sertić uoči Hajduka: “U dobroj su formi, respektiramo ih, ali vjerujem u svoju momčad i učinit ćemo sve da bodovi ostanu u Koprivnici”

08.03.2019.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš ugostiti splitski Hajduk, trenutno šestoplasiranu momčad prvenstva. U aktualnoj sezoni ove su dvije momčadi odigrale dvije međusobne utakmice. U Koprivnici je rezultat bio 1:1, a u Splitu 2:2. Sutrašnja utakmica igrat će se s početkom u 15 sati, blagajne će se otvoriti tri sata ranije, a ulazi na stadion dva sata uoči početka susreta. Ulaznice za sve tribine moći će se kupiti i u pretprodaji danas od 14 do 17 sati na blagajni kod ulaza na tribinu za domaće navijače. Molimo sve zainteresirane da svoje karte osiguraju što prije kako bi se izbjegle gužve uoči samog susreta. Svaka osoba moći će kupiti po jednu kartu uz predočenje osobne iskaznice.

Što je u najavi utakmice između Slaven Belupa i Hajduka rekao trener naše momčadi Ivica Sertić pogledajte u videoprilogu.