Ivica Sertić pred više od 200 trenera regije Sjever održao predavanje

11.03.2019.


Trener Slaven Belupa Ivica Sertić večeras je u punoj dvorani restorana Fortuna u Varaždinu održao predavanje na temu svog školovanja na UEFA PRO nivou te na temu “Kretanja i suradnja veznih igrača u sustavu 1-4-3-3”. Više od 200 trenera klubova regije Sjever pozorno je slušalo predavanje našeg stratega koje je trajalo šezdesetak minuta.

– Uvijek ću se rado odazvati trenerskim seminarima. Konstantna edukacija i traženje novih informacija ključ je za napredak svakog trenera i drago mi je da mogu barem malo pomoći svojim iskustvom i znanjem kolegama. Veliki broj okupljenih pokazatelj je da se nogomet izuzetno cijeni i voli u ovoj regiji, a edukativni sadržaji poput ovakvih seminara pomoći će našim trenerima da lakše prenesu znanja na svoje igrače u školama nogometa ili na svoje seniorske igrače – rekao je trener Slaven Belupa Ivica Sertić.

Seminar je vodio instruktor NS Sjever i izbornik U-14 reprezentacije, Koprivničanac i bivši trener u koprivničkoj Školi nogometa, Sergej Milivojević. Večerašnje okupljanje svojim je predavanjem zaključio bivši trener HNK Rijeka, a danas izbornik Slovenije Matjaž Kek.

Valja istaknuti da su seminaru prisustvovali svi treneri iz naše Škole nogometa.