Ivica Sertić nakon Titograda: “Zadovoljan sam pristupom i odgovornošću, a rezultat je nagrada igračima za njihov rad!”

19.01.2019.


Nogometaši Slaven Belupa jučer su u prijateljskoj utakmici koja se igrala u sklopu prvog kola medulinskog Arena Cupa svladali crnogorski Titograd s uvjerljivih 4:0. Strijelci za našu momčad bili su Šarlija, Krstanović, Gordana i Bongongui, a zanimljivo je da smo sve golove vidjeli u prvih 45 minuta. Zadovoljan nakon utakmice bio je trener Slavena Ivica Sertić.

– Prije svega, zadovoljan sam pristupom i odgovornošću koju su igrači pokazali u susretu protiv Titograda, a rezultat im je nagrada za njihov rad. Žao mi je što i u drugom poluvremenu nismo vidjeli barem jedan pogodak jer su svi koji su ušli pokazali da se na njih itekako može računati. Ono što me veseli je da smo kroz ove pripreme dobili veliku konkurenciju unutar momčadi koja može svima biti samo dodatan motiv i koja će izvlačiti ono najbolje iz njih. Zadovoljan sam kako smo radili do sada i nadam se da ćemo tako i nastaviti, a želja mi je da svi prvenstvo dočekaju spremni i zdravi – rekao je Sertić.

Naše nogometaše danas i sutra čekaju novi treninzi, a već u ponedjeljak će igrati novu prijateljsku utakmicu. U drugom kolu Arena Cupa snage će odmjeriti sa Znojmom. Utakmica će se igrati s početkom u 14:30.