Ivica Sertić i Ivan Jajalo uoči Rudeša: “Respektiramo ih, ali želimo pobjedu”

19.05.2019.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 35. kola Hrvatski Telekom Prve lige odmjeriti snage s Rudešom u Zagrebu. Trener Ivica Sertić neće moći računati na ozlijeđene Bačelić Grgića, Čanađiju, Zirduma, Krstanovića i Bongonguija te na kartonirane Limu i Bogojevića. Složili su se strateg naše momčadi i veznjak Ivan Jajalo kako Slaven Belupo sutra čeka težak izazov unatoč tome što je domaćin u prošlom kolu izgubio i matematičke šanse za ostanak u ligi.

– Rudeš je ovog proljeća dokazao da je respektabilna momčad stoga smo se na taj način i pripremali kroz treninge iza nas. Kao i u svakoj drugoj utakmici ići ćemo na pobjedu kako bismo skupili što više bodova u ovoj završnici prvenstva. Želimo i kroz rezultate i kroz igru ostati na visokoj razini kako bismo uhvatili zalet za iduću sezonu – rekao je Sertić.

U utakmici protiv Lokomotive na terenu je bila momčad čiji je prosjek godina bio nešto veći od 22 godine.

– Kao što sam rekao i prije te utakmice, završnicu prvenstva ćemo iskoristiti kako bismo pružili priliku našim mlađim igračima i igračima koji su manje igrali. Želimo vidjeti na koga možemo računati u idućoj sezoni i na taj način početi ‘slagati kockice’ i igrački kadar za ljetne pripreme – rekao je trener Slaven Belupa.

Jedan od mladih igrača koji je dobio priliku i pokazao svoj talent je Ivan Jajalo.

– Prije svega, rekao bih da respektiramo mladu momčad Rudeša koja je zasigurno željna igre i dokazivanja. Očekujem tešku utakmicu jer je domaćin puno bolja ekipa nego što to tablica pokazuje. Ipak, mi dobro izgledamo zadnjih nekoliko kola i mislim da će utakmica ići u našu korist ako budemo pravi. Od sebe očekujem da ću pružiti dobru partiju, dokazati treneru da može računati na mene i tako pomoći ekipi da dođe do pobjede – rekao je Jajalo.

Utakmica između Rudeša i Slaven Belupa sutra će se u Kranjčevićevoj igrati s početkom u 18 sati.