Ivan Vučković glavni djelitelj pravde u susretu protiv Istre 1961

29.06.2020.


Nogometaši Slaven Belupa sutra će s početkom u 18:55 na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti Istru 1961 u sklopu 32. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni. Dva put je bilo neriješeno, u Koprivnici 0:0 te u Puli 1:1 kada je za našu momčad gol postigao Krstanović, dok je jednom slavila naša momčad i to u Puli rezultatom 2:3. Precizni su bili dva puta Krstanović i jednom Puclin.

Glavni sudac utakmice bit će Ivan Vučković (Zagreb), dok će mu pomoćnici biti Ivica Modrić (Zagreb) i Anto Marić (Zagreb). Četvrti sudac bit će Ante Čuljak (Zagreb), glavni VAR Mario Zebec (Cestica), a pomoćni VAR Borut Križarić (Čakovec). Zoran Pandža (Vinkovci) bit će delegat, a Branko Stipković (Krašić) kontrolor susreta.

Sukladno odluci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva, i ova će se utakmica našem stadionu igrati uz prisustvo gledatelja uz pridržavanje određenih mjera:

– Kapacitet stadiona bit će 760 mjesta (90 gostujućih navijača)

– Prilikom ulaska na stadion kupac će morati ostaviti osobne podatke (ime, prezime, broj telefona)

– Prioritet pri ulasku imat će kupljene godišnje karte

– Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta

– Gledatelji koji za vrijeme utakmice napuste stadion na isti se neće moći vratiti

– Ulaznice za sve dijelove tribine koštat će 30kn

– Vrata stadiona i blagajne otvaraju se od 17:00

EPIDEMIOLOŠKE MJERE:

– Razmak između gledatelja 1,5m (tri stolice)
– Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.
– Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.
– Ostale preporuke: https://www.hns-cff.hr/files/documents/18948/Preporuke_za_sportska_natjecanja_otvoreno_13_06.pdf