IVAN KATALINIĆ KRENUO S PRIPREMAMA KOPRIVNIČKOG PRVOLIGAŠA

11.06.2013.


Jučer poslijepodne novi trener Slavena Belupa Ivan Katalinić zajedno sa svojim suradnicima Josipom Omrčenom-Čekom i Goranom Mikolajem, koji će s farmaceutima provesti samo pripremni dio kao i trenerom vratara Brankom Balijem, održao je prvi trening na koprivničkom stadionu.
Prvom prozivu nazočilo je čak 39 igrača među kojima su bila i šestorica juniora: Ujlaki, Jambor, Bukovac, Sminderovac, Arap i Borak.
Od standardnih igrača iz prošle sezone nedostajali su Grgić, Pilipović, Barić, Bubnjić i Jugović koji su već napustili klub, te Brlek i Čanađija koji su početak priprema propustili zbog obveza u mladoj reprezentaciji Hrvatske (U-19).
Na pripremama farmaceuta pojavilo se i nekoliko igrača koji su stigli na probu kao i prinove: Matoš, Crepulja i Melnjak s kojima je naš klub ovih dana potpisao ugovore.
Prema riječima trenera Katalinića do odlaska u slovensko Zreče (19. lipnja) igrači koji su došli na probu bit će pod povećalom i kroz međusobnu igru na treninzima donijet će se konačna odluka o mogućem ostanku nekog od njih u koprivničkom prvoligašu.
Isto tako u klubu su i dalje u potrazi za dvojicom iskusnijih obrambenih igrača i jednim napadačem, ali isto tako iz Slavena Belupa su mogući i odlasci nekog od dosadašnjih farmaceuta, što će naravno ovisiti o mogućim dolascima.
Treninzi na Gradskom stadionu održavaju se dva puta dnevno uz testiranje igrača, odnosno njihove psiho-fizičke pripremljenosti. U prvom dijelu koprivničkim priprema neće biti prijateljskih utakmica s kojima će Slaven Belupo krenuti u Zreču, a mogući suparnici su Celje i Olimpija te Ukrajinci,Ilićevec i Zorja. Koprivnički prvoligaš će na pripremama u Sloveniji boraviti do 29. lipnja kada se vraća u Koprivnicu.