Ivan Dolček više nije igrač Slaven Belupa

01.07.2019.


Ivan Dolček od danas nije igrač Slaven Belupa. Karijeru će nastaviti u splitskom Hajduku. Dolček je u našem dresu upisao ukupno 14 nastupa u dvije sezone, 13 u prvenstvu i jedan u Kupu, a igrama za juniore i seniore zaslužio je pozive u mlade reprezentacije Hrvatske. U U-18 selekciji skupio je dva nastupa, a u U-19 deset.

– Veliko hvala mom klubu na svemu što je učinio za mene od kad sam u Koprivnici. Slaven je bio tu kad su me drugi otpisali i zato će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Hvala direktoru Šimunoviću, stručnom stožeru i svim suigračima bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće. Ostajem veliki navijač Slaven Belupa i želim mu puno sreće u budućnosti – rekao je Dolček na odlasku iz kluba.

Direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović poželio je sreću Dolčeku u nastavku karijere i dodao:

– Posebne zasluge za ovaj transfer idu našim trenerima iz Škole nogometa koji su prepoznali Dolčeka i inzistirali da ga vratimo u klub. Ustrajali su u tome da će postati prvoligaški igrač kada su u to mnogi sumnjali i to je još jedan pokazatelj kako Škola nogometa Slaven Belupa radi odličan posao za klub – rekao je Šimunović.

Ivan, hvala ti na svemu i puno sreće u nastavku karijere!