ISTRA MORA PASTI U KOPRIVNICI!

21.02.2014.


Prošlo je devet prvenstvenih kola otkako Slaven Belupo nije osjetio slast pobjede a prošlonedjeljni poraz kod Osijeka,koji je bodovni zaostatak sada smanjio na svega tri boda dodatno je zabrinuo sve strukture u koprivničkom prvoligašu.
Zbog toga je subotnji susret s Istrom 1961 na Gradskom stadionu itekako važan za farmaceute koji nemaju pravo na još jedan propust, jer bi sve drugo osim pobjede moglo biti presudno, da ne kažemo pogubno za njihov daljnji tijek natjecanja.
Pristupom igrača na utakmici u Osijeku nisam bio zadovoljan jer je nedostajala agresivnost i borbenost bez koje je nemoguće doći do pozitivnog rezultata. S Istrom to mora biti potpuno obrnuto i uvjeren sam da ćemo to pokazati na koprivničkom travnjaku – kazao je na današnjoj konferenciji za novinare trener naše momčadi Mladen Frančić i nastavio:
Bit će to vrlo zahtjevna utakmica, borba za svaku loptu i naš je jedini cilj pobjeda. Ovog smo tjedna stalno radili na pripremi susreta s Puljanima koji imaju dobru momčad, ali prednost je na našoj strani i nećemo je propustiti. Nemamo nikakvih nepoznanica o našem sutrašnjem suparniku s kojim smo igrali na pripremama u Rovinju, svjesni smo značaja subotnjeg ogleda u kojem moramo dati sve od sebe i osvojiti sva tri boda. Svaki naš igrač treba ostaviti srce na travnjaku i svih 90 minuta pokazati najviše što može. Bude li tako ne plašim se za pobjednički rezultat – završio je Mladen Frančić, kojem će zbog tri javne opomene nedostajati Matoš te zbog ozljeda Brlek, Glavina i Ozobić.
Utakmicu, koja počinje u 15 sati će voditi sudac Goran Gabrilo (Split), dok će njegovi pomoćnici biti Goran Perica (Šibenik) i Hrvoje Radić (Split). Četvrti sudac je Damir Kraljević (Zadar), prvi dopunski Ivo Krečak (Šibenik) a drugi Duje Strukan (Split). Delegat je Ivan Šparavec (Zagreb).