ISTRA MORA PASTI NA KOPRIVNIČKOM TRAVNJAKU

18.03.2016.


U našem klubu sve je spremno za subotnji vrlo važan ogled s Istrom 1961 koja na prvoligaškoj ljestvici ima pet bodova manje, ali je na posljednjim prvenstvenim susretima pokazala da nije bezazlen suparnik.
Za nas je zaista ogled s Puljanima od najvećeg značaja i svjesni smo da će to biti jako zahtjevna utakmica u kojoj ćemo tražiti sva tri boda. Osvojimo li ih nastavit ćemo mirniju završnicu prvenstva u kojoj možemo razmišljati o još boljem plasmanu. Naravno da bih s pobjedom riješili mnogo toga i zato ćemo učiniti sve da u tome uspijemo – istaknuo je na konferenciji za novinare trener Željko Kopić koji je cijeli tjedan sve podredio dolasku Istrijana i nastavio:
Igrači su svjesni što nam znači taj susret, znaju da ne smijemo zakazati i zbog toga ćemo igrati maksimalno angažirano i naravno s posebnom borbenošću. Za utakmicu s Istrom nije nam potrebna dodatna motivacija jer svi znamo što nam donose tri nova boda. Vjerujem u momčad koju vodim i u pobjednički rezultat – zaključio je trener našeg kluba.
Utakmica će početi u 15 sati a vodit će je Marko Matoc iz Zaprešića, dok će njegovi pomoćnici bit dvojica Zagrepčana: Ivica Modrić i Igor Krmar. Četvrti sudac također je iz Zagreba: Krunoslav Ambrinac, dok su dodatni Igor Pajač iz Sv. Ivan Zeline i Ivan Vučković iz Zagreba. Delegat je Jure Zečević iz Knina.