INTERBLOCK – SLAVEN BELUPO 0:1

26.06.2009.


INTERBLOCK: Frajtnar, Drabus, Tabot, Breznič, Raković, Bengill, Jukan, Milenkoič, Jelečevič, Iličič, Kokot

SLAVEN BELUPO: Rodić (46. Pelin), Csizmadia, Kokalović, Rogulj, Lapić, Poldrugač (od 60. Nynkeu), Šafarić (od 60. Bilen),Posavec (od 75. Poredski), Jurić (od 60. Delić), Vojnović, Vručina (od 75. Tepurić)

Strijelac: 0:1 – Csizmadia (66)

Na priprema u Kranjskoj gori Slaven Belupo je u Ljubljani odigrao prijateljsku utakmicu sa slovenskim prvoligašem Interblockom i pogotkom Mađara Csizmadije, koji mu je pristupio prije 10-tak dana pobijedio – 0:1.
Slovenski prvoligaš imao je više od igre u prvom dijelu susreta, dok su Koprivničanci bili bolji u drugom poluvremenu i zasluženo svladali jednu od najboljih slovenskih momčadi. Pobjednički pogodak Csizmadia je postigao glavom u 66. minuti nakon što je Posavec izveo udarac iz kuta. U drugom dijelu susreta farmaceuti su propustili još nekoliko vrlo izglednih prigoda za uvjerljiviju pobjedu.
Slaven Belupo će u nedjelju – 28. lipnja odigrati svoju drugu prijateljsku utakmicu na pripremama u Kranjskoj gori, a suparnik će mu također biti slovenski prvoligaš Domžale. Susret se igra s početkom u 17,30 sati. U ponedjeljak 29. lipnja Slaven Belupo se vraća u Koprivnicu, gdje će se pripremati za prvu utakmicu prvog pretkola Europske lige s malteškom Birkikarom – 2. srpnja na Gradskom stadionu.