IGRAT ĆEMO NAPADAČKI I NA POBJEDNIČKI REZULTAT – KAZAO JE TRENER ŽELJKO KOPIĆ

16.10.2015.


Utakmice Slavena Belupa s Hajdukom, kao i s Dinamom uvijek su pobuđivale posebnu pozornost u ovom dijelu Hrvatske, jer je to za poklonike nogometa bio i ostao poseban sportski praznik.
“Bili” u Koprivnicu na nedjeljnu utakmicu u sklopu 13. prvoligaškog kola, koja će početi u 15 sati, dolaze optimistički raspoloženi s uvjerenjem da su na posljednjim gostovanjima prošle sezone ostvarili pobjede i da ne misle prekinuti ovu za njih itekako uspješnu tradiciju.
No, u našem klubu ne misle tako kao ni njegov prvi stručnjak Željko Kopić koji još od ogleda s Lokomotivom u Zagrebu (1:1) priprema momčad za susret sa Splićanima.
Utakmicu će sigurno diktirati vremenski ili bolje reći kišni uvjeti i tome ćemo podrediti našu igru. Hajduk će sigurno, kao i mi igrati napadački, bez kalkulacija jer ga od vodećeg Dinama dijeli samo bod. Ja vjerujem u našu ekipu koja će biti vrlo motivirana za taj ogled i nastojat ćemo pokazati sve što možemo, kako bi došli do pobjedničkog rezultata. Hajduk u nizu nije izgubio sedam utakmica, ali to ne znači da neće na koprivničkom stadionu – istaknuo je trener Slavena Belupa željko Kopić, dok je mladi reprezentativac Petar Brlek naglasio:
Bit će to teška utakmica na teškom terenu, ali mi ćemo od samog početka krenuti na pobjedu, jer je već dosta dugo nismo ostvarili na našem travnjaku. Nadam se, da će naša realizacija biti bolja nego na posljednjim utakmicama gdje smo zadovoljili igrom, ali nismo osvojili sva tri boda. Hajduk ima brze i mlade igrače, ali možemo se s njima nadmetati. Pozivan naše navijače da u što većem broju dođu na stadion i budu nam podrška u susretu sa Splićanima – kazao je Petar Brlek.
Tehnički direktor Slavena Belupa Robert Kerovec kazao nam je, da iz Dalmacije dolazi 600 navijača Hajduka i da je utakmica proglašena visoko rizičnom. Kako se očekuje veliki broj posjetitelja svi se pozivaju da što ranije dođu na Gradski stadion kako bi na vrijeme mogli kupiti ulaznicu i naći svoje mjesto na tribini.
Utakmicu će voditi Ivan Bebek iz Rijeke, dok će njegovi pomoćnici biti Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek). Četvrti sudac je Tihomir Pejin (Donji Miholjac), a delegat Milan Rukavina (Rijeka).