IGOR BUBNJIĆ JE POTPISAO PETOGODIŠNJI UGOVOR S TALIJANSKIM UDINESEOM, ALI ĆE DO LIPNJA IGRATI ZA NAŠ KLUB

28.09.2012.


Slaven Belupo je napravio sjajan igrački transfer! Jučer je njegov mladi hrvatski reprezentativac Igor Bubnjić potpisao petogodišnji ugovor s Udineseom, nakon što je uspješno prošao sve liječničke preglede.

Bubnjić će u našem klubu ostati do kraja sezone, dakle do lipnja 2013. godine, a zatim će preseliti u redove talijanskog prvoligaša iz Serie A.
Nismo htjeli izlaziti u javnost dok nismo službeno okončali pregovore. Zadovoljni smo transferom koji smo ostvarili – kratko je rekao sportski direktor Slavena Belupa Roman Sović.
Nema dvojbe, da je Igor Bubnjić jedan od najvećih talenata u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, izdanak klupske nogometne škole iz koje je izašao i Mato Jajalo, sada igrač njemačkog Kolna. Obojica su završila u poznatim europskim klubovima, što ukazuje na uspješan rad s mladim naraštajima u našem klubu.
Na konferenciji za novinare uoči gostovanja Slavena Belupa kod Intera u Zaprešiću o potpisu ugovora Bubnjića s Udineseom njegov suigrač, također mladi reprezentativac (U-19) Dario Čanađija je rekao:
Sretan sam što je Igor napravio ovako uspješan transfer i mislim da je njegov odlazak dobar putokaz nama mladima, koji također razmišljamo o odlasku u inozemstvo. Jasno, sve će biti u dogovoru sa Slavenom Belupom – istaknuo je Dario Čanađija.