I UTAKMICA S RUDEŠOM BIT ĆE ZAHTJEVNA – KAZAO JE TRENER ŽELJKO KOPIĆ

25.08.2017.


U subotu u sklopu 7. prvenstvenog kola u Koprivnici gostuje novi prvoligaš zagrebački Rudeš koji je posljednji na ljestvici s dva osvojena boda.

Nitko ne dvoji da je Slaven Belupo favorit u ovom susretu, ali njegov trener Željko Kopić itekako je oprezan.

Odmah nakon gostujuće utakmice s Dinamom pripremali smo se za Rudeš, analizirali njegove dosadašnje nastupe i mogu reći da će to za nas biti zahtjevna utakmica u kojoj ne bježimo od uloge favorita. Naravno da očekujemo sva tri boda s kojima bih se približili momčadima u samom vrhu – kazao je Kopić i nastavio:

Vraća se Međimorec koji je odradio utakmicu neigranja, Jovičić je i dalje ozlijeđen, a upitan je i nastup Bouadle. S Rudešom očekujem bolju igru prema naprijed nego što je bila u dosadašnjim nastupima – rekao je između ostalog trener našeg kluba dok je vezni igrač Miloš Vidović koji je u prijelaznom roku došao iz RNK Split dodao:

Neće biti lako s Rudešom ali mi smo domaćini i to moramo iskoristiti. U Slavenu Belupu sam jako zadovoljan, radi se odlično što pokazuju i naši dosadašnji rezultati – istaknuo je Vidović.

Utakmica se igra s početkom u 19 sati a vodit će je Tihomir Pejin (Donji Miholjac), dok će njegovi pomoćnici biti Goran Pataki (Đakovo) i Dalibor Conjar (Osijek). Četvrti je Dalibor Bel također iz Osijeka, a delegat Tihomir Čalić iz Marčana.