I TEPURIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA

21.12.2010.


Na posljednjoj ovogodišnjoj konferenciji za novinare sportski direktor Slavena Belupa Roman Sović najavio je raskid stipendijskih ugovora s vratarom Bulićem i napadačem Bartolićem, koji su jesenas bili na posudbi u trećeligašu Koprivnici i svojim igrama nisu zadovoljili stručni stožer farmaceuta.
Obojica će dobiti slobodne ruke i u zimskom prijelaznom roku mogu otići u drugu sredinu. Osim raskida ugovora sa spomenutom dvojicom klub će moći napustiti i napadač Franjo Tepurić, koji također nije ispunio očekivanja u koprivničkom prvoligašu.
S Tepurićem smo dogovorili sporazumni razlaz, a klub će zadržati pravo naknade za razvoj igrača za godine koje je proveo u našem klubu. Tepurić se nije nametnuo u jesenskom prvenstvu, postigao je samo jedan pogodak, što je premalo za ambicije Slavena Belupa. Ovih dana naš klub bi mogao napustiti još koji igrač, posebno oni s visokim primanjima koji se u jesenskoj sezoni nisu nametnuli za prvi sastav. Na taj način rasteretit ćemo klupski proračun za sljedeću godinu u kojoj ćemo s obzirom na manji priliv sredstava i te kako morati štedjeti – rekao je Robert Markulin, direktor Slavena Belupa.