HUMANITARNA AKCIJA ZA NAŠEG IGRAČA NIKOLU POKRIVAČA I OSTALE OBOLJELE ODRŽAT ĆE SE 6. SRPNJA

28.06.2017.


Danas je u prostorijama Slavena Belupa na Gradskom stadionu održana konferencija za novinare u svezi akcije upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica koje će provesti Zaklada Ana Rukavina u suradnji s našim klubom, portalom Klikaj.hr i Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica.
Akcija upisa u registar nastavak je suradnje Zaklade s igračem našeg kluba Nikolom Pokrivačem, bivšim nogometnim reprezentativcem koji je obolio od Hodgkinovog limfoma i kojemu je za liječenje potrebna transplantacija koštane srži, kao i mnogima koji čekaju podudarnog darivatelja.
Ova humanitarna akcija održat će se u četvrtak 6. srpnja u prostorijama Slavena Belupa na Gradskom stadionu od 16 do 18 sati na koju se pozivaju svi zdravi građani od 18 do 40 godina starosti.
Na današnjoj konferenciji uz koprivničke novinare, portala Klikaj.hr i koprivničkog Crvenog križa bio je i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić,koji je ujedno i zamjenik predsjednika NK Slaven Belupo.
– Sretan sam što će se u našem gradu održati ova humanitarna akcija i uvjeren sam da će se na nju, 6. srpnja, odazvati mnogobrojni građani ne samo Koprivnice već i okolnih gradova i Općina među kojima očekujem i veliki broj sportaša. Nikola Pokrivač je igrač koji je zadužio naš klub nizom odlično odigranih utakmica i kojem želimo od sveg srca pomoći, kao svima ostalima koji su oboljeli od ove zloćudne bolesti – kazao je koprivnički gradonačelnik i nastavio:
– Pozivam sve koji mogu i žele pristupiti ovoj akciji da 6. srpnja u zakazano vrijeme dođu na Gradski stadion, jer svakom od nas je iznad svega najvažnije zdravlje – rekao je između ostalog Mišel Jakšić, zamjenik predsjednika Slavena Belupa.