HRVOJE KOLARIĆ – NOVI PREDSJEDNIK SLAVENA BELUPA

25.07.2014.


Hrvoje Kolarić, predsjednik Uprave tvrtke Belupo novi je predsjednik koprivničkog prvoligaša Slavena Belupa.
Na mjestu prvog čovjeka farmaceuta naslijedio je Stanislava Biondića koji je ovu dužnost obavljao od 2005. godine.
Hrvoja Kolarića izabrala je na prvoj konstituirajućoj sjednici nova Uprava, koja je jednoglasno izabrana na klupskoj skupštini održanoj u četvrtak.
U novu Upravu našeg kluba uz Hrvoja Kolarića još su izabrani: Mišel Jakšić kao njegov zamjenik, Jasmina Stričević (potpredsjednica), Vesna Želježnjak, Stanislav Biondić, Robert Markulin, Josip Sulimanac, Zdravko Petras, Milan Šarlija i Goran Međurečan (članovi).
U svom radu bit ćemo vrlo otvoreni i transparentni i sve vas molim za podršku i pomoć. Svi moramo živjeti za klub i svakog se dana pitati jesmo li napravili koliko smo mogli. Moja je želja da znanje, vještinu i kreativnu snagu usmjerimo u stvaranje novih klupskih vrijednosti i naravno rezultata kojima će se ponositi Koprivica, ali isto tako Podravka i Belupo kao glavni sponzori – naglasio je Hrvoje Kolarić, te istaknuo:
Uz jasno zacrtanu strategiju s pronicljivim odlukama i naravno kvalitetnim igrama u prvoligaškoj konkurenciji moramo učiniti sve da zadržimo poziciju respektabilnog kluba – rekao je između ostalog novi predsjednik Slavena Belupa Hrvoje Kolarić, koji će predložiti i osnivanje počasnog odbora zaslužnih članova kluba.
Nakon gotovo desetogodišnjeg obavljanja predsjedničke dužnosti članovima Skupštine na suradnji se zahvalio i Stanislav Biondić, kojemu je tehnički direktor kluba Robert Kerovec poklonio dres s brojem 10 i njegovim prezimenom.
U klub sam došao na šest mjeseci, a ostao više od devet godina. Bilo je puno lijepih trenutaka, ali naravno i gorkih kao što je to u svakom sportu. Upoznao sam svijet nogometa i mnoge ljude koji vole ovaj klub. Nakon utakmice u Rusiji gdje smo igrali s moskovskim CSKA i Belupu se otvorilo tržište u toj velikoj zemlji, što ukazuje da se ulaganje u nogomet itekako isplati. Uvjeren sam da će Slaven Belupo i dalje biti klub kojeg će svi uvažavati i koji će postizati zapažene rezultate – kazao je dosadašnji predsjednik kluba Stanislav Biondić.