HRVATSKI KUP – PRVA UTAKMICA ČETVRTFINALA

11.11.2008.


Petković: Možemo se ravnopravno nositi s Hajdukom
Nogometaši Slavena Belupa danas su otputovali na prvu utakmicu četvrtfinala Hrvatskog kupa, koju će u srijedu igrati s Hajdukom u Splitu gdje će nastojati ostvariti dobar rezultat za uzvrat, koji se 26. studenoga igra u Koprivnici.
– Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica jer je Hajduk u dobroj formi, što je pokazao u prošlom prvoligaškom kolu kada je uvjerljivo pobijedio momčad Zagreba. Mi smo neočekivano izgubili od Varteksa, ali na Poljudu želimo pokazati da se možemo ravnopravno nositi sa Splićanima. Priželjkujem rezultat koji bi nam odgovarao za koprivnički uzvrat i mislim, da ga možemo ostvariti. Nedostajat će nam ozlijeđeni Posavec, a početnu jedanaestoricu odredit ću uoči utakmice – izjavio je trener Slavena Belupa Mile Petković.

Split, Stadiona na Poljudu: Hajduk – Slaven Belupo (Hrvatski kup).
Srijeda, 12. 11. 2008. u 17 sati
Sudac: Vlado Svilokos (Sisak). Pomoćnici: Željko Perak (Karlovac), Vlado Crnolatac (Petrinja). Četvrti sudac: Goran Proleta (Opuzen). Delegat HNS-a: Ante Vučemilović (Osijek).
KANDIDATI: Rodić, Pelin, Purić, Kokalović, Bošnjak, Rogulj, Lapić, Čaval, Maras, Poldrugač, Nicolas, Gregurina, Bilen, Šafarić, Jajalo, Delić, Vručina, Kresinger, Jurić.