HRVATSKA – ŠVICARSKA U SUBOTU U KOPRIVNICI

01.06.2012.


Na koprivničkom Gradskom stadionu u subotu s početkom u 16.30 sati ogledat će se mlade reprezentacije Hrvatske i Švicarske (U-21), u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Hrvatski mladići nakon pet odigranih kola drže treće mjesto sa četiri boda zaostatka za Švicarcima s kojima su u prvoj utakmici izgubili 4:0 i potrebna im je pobjeda ako žele zadržati izglede za odlazak na EP.
Od igrača Slavena Belupa izbornik Ivo Šušak pozvao je Dejana Glavicu i Igora Bubnjića, koji je i član mlade reprezentacije (U-20).

Nema dvojbe da je za Slaven Belupo veliki izazov organizacija ove utakmice u kojoj će se predstaviti potencijalni reprezentativci A vrste Hrvatske i Švicarske. Gledatelji koji dođu na ovaj susret imat će prigodu vidjeti sjajnu gostujuću reprezentaciju u kojoj će nastupiti i najbolji igrač Švicarske Xerdan Shakiri, kojeg su Švicarci prodali prvaku Europe njemačkom Bayernu za 11,6 milijuna eura. U gostujućoj vrsti od poznatijih igrača još će nastupiti Gavranović (Shalke 04), Depreza (Brescia), Kasami (Fulam), Seferović (Lecce) i dr. U našoj reprezentaciji bit će između ostalih Glavica i Bubnjić (Slaven Belupo), Šitum (Dinamo), Vukušić i Ozobić (Hajduk), Čop (Split), Pavlović (Zagreb) itd. Utakmicu će suditi Šveđani za koju su se već najavili skauti i menadžeri najuglednijih europskih klubova. Pozivamo Koprivničance i sve prijatelje hrvatskog nogometa da dođu na ovu vrlo zanimljivu utakmicu – rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Robert Kerovec, tehnički direktor Slavena Belupa.