HRVATSKA – MAĐARSKA 1:0

02.11.2011.


HRVATSKA: Paradžiković (od 46. Kovačić) – Sarić (od 46. Jankulica, od 65. Jurjević), Mić, Župarić, Bručić – Župan, Mišić (od 67. Bubnjić) – Babić, Mlinar (od 46. Glavaš), Tešija – Mance (od 46. Mihaljević).

Izbornik: Ivo Šušak.

MAĐARSKA: Jova (od 46. Nacsa) – Barath, Izing, Kelemen, Kovacs (od 77. Volent) – Windecker, Szakaly – Skriba, Farkas, Ugrai (od 84. Szolnoki) – Bacsa (od 66. Czar).

Izbornik: Antal Roth.

Sudac: Balažić. Pomoćnici: Praprotnik i Klančnik (svi iz Slovenije).

Strijelac: 1:0 – Župarić (86).

Žuti kartoni: Babić (11), Mlinar (26), Mić (48), Jankulica (50), Izing (57), Windecker (65), Szolnoki (86).

Gledatelja: 300.

Izvješće:

Na koprivničkom stadionu odigrana je utakmica mladih reprezentacija Hrvatske i Mađarske (U-20) u sklopu Regionalne lige u kojoj su pobijedili Hrvati s 1:0.

Pobjedonosni pogodak postigao je Župarić u 86. minuti igre.

Veći dio utakmice protekao je u laganoj terenskoj premoći Mađara, ali je naša reprezentacija bila opasnija u protunapadima i zasluženo slavila.

U reprezentaciji Hrvatske nastupio je igrač Slavena Belupa Igor Bubnjić, sada na posudbi u trećeligašu Koprivnici, koji je u igru ušao u 67. minuti na mjesto stopera.

Iako nam je nedostajalo nekoliko igrača zadovoljan sam igrom, a posebno pobjedom. U drugom dijelu susreta bili smo aktivniji nego u prvom poluvremenu u kojem su naši momci opravdali povjerenje – kazao je nakon utakmice Ivo Šušak izbornik reprezentacije Hrvatske

Organizator ovog međunarodnog susreta, kojem je nazočilo nekoliko stotina gledatelja bio je Slaven Belupo.