Hoxha u jednom od najvećih transfera u povijesti kluba prodan u Dinamo

09.01.2024.


U jednom od najvećih transfera u povijesti Nogometnog kluba Slaven Belupo Arbër Hoxha je prodan u zagrebački Dinamo te je od danas član aktualnog prvaka Hrvatske.

Sada već bivši krilni napadač naše momčadi u Koprivnicu je stigao u veljači 2022. godine, a od tada je ukupno upisao 65 nastupa u dresu Slaven Belupa. U strijelce se upisao 12 puta, 11 puta u prvenstvu i jednom u Kupu, a neki od pogodaka bili su zaista impresivni. Osim kao strijelac, iskazao se i kao asistent. Ukupno je upisao sedam asistencija.

– Prije svega, hvala Nogometnom klubu Slaven Belupo koji me prihvatio u, za mene, teškim nogometnim trenucima. Način na koji su se svi odnosili prema meni tijekom mog boravka u klubu je bio zaista prekrasan i to nikada neću zaboraviti. Nadam se da sam se svojim zalaganjem na utakmicama i svakom treningu barem dijelom odužio za sve, a na ovaj transfer gledam kao na nagradu i za mene i za Slaven Belupo. Koprivnica će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju i uvijek ću se tu rado vraćati. Hvala svima u klubu i gradu što su mi omogućili da se osjećam kao da sam kod kuće. Sretno, Slavene – rekao je Hoxha po odlasku iz kluba.

Zadovoljstvo ostvarenim transferom nije skrivao ni direktor kluba Aleksandar Aleksovski.

– Zaista sam ponosan što je nogometni klub Slaven Belupo ostvario još jedan veliki transfer, već treći u kratkom razdoblju. Čestitam Arbëru na velikom transferu, smatram da je to zaslužio svojim prezentacijama i ponašanjem na terenu, ali i ponašanjem izvan njega. Želim mu sreću u nastavku karijere – rekao je Aleksovski.

Arbi, hvala ti za sve što si učinio za naš klub i sretno u nastavku karijere!