HOĆE LI KRANJČEVIĆEVA BITI SRETNA ZA SLAVEN BELUPO?

27.07.2013.


Pred Slavenom Belupom je utakmica 3. prvenstvenog kola sa zagrebačkom Lokomotivom, koja će se odigrati u ponedjeljak na stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj.
Uoči susreta s “Lokosima” koji su ispali iz europskog natjecanja s Dinamom iz Minska, farmaceuti su u srijedu imali prijateljski ogled u Ludbreškom Sigecu sa drugoligašem Zelinom koju su svladali 4:1. Među najboljim pojedincima ovog susreta bili su mladi hrvatski reprezentativci (U-20) Dario Čanađija (postigao vodeći pogodak) i Petar Brlek koji je bio dvostruki strijelac.
S njihovom igrom u Ludbreškom Sigecu bio je zadovoljan i trener Ivan Katalinić:
Obojica su pokazali da ulaze u formu i to me ohrabruje. Hoće li biti u početnom sastavu s Lokomotivom odlučit ću uoči susreta – kratko je rekao na konferenciji za novinare trener naše momčadi i nastavio:- U Zagreb odlazimo po pozitivan rezultat jer mislim da i nama negdje mora krenuti. Zabrinjava me da olako primamo golove, što sam uvidio još na pripremnim utakmicama, ali isto tako i u prvenstvenim susretima sa Splitom i Hrvatskim dragovoljcem. Izjednačujući pogodak s Dragovljcem primili smo u sudačkoj nadoknadi, što se ozbiljnim momčadima ne bi smjelo događati. No to je iza nas i vjerujem da su naši igrači, posebno obrambeni shvatili ozbiljnost situacije i da više neće činiti početničke greške. Lokomotiva je kvalitetna momčad koja u prva dva kola ima stopostotni bodovni učinak, ali mislim da će kod njih zbog europskih nastupa malo prevladati umor i to bi trebali iskoristiti– zaključio je Ivan Katalinić, kojem na raspolaganju s “Lokosima” najvjerojatnije neće biti Matoš i Crepulja zbog ozljeda, te Pranjić koji se još nije potpuno oporavio od operacije šake, iako je 20-tak minuta odigrao u Ludbreškom Sigecu.