HNK HAJDUK – NK SLAVEN BELUPO 0:0

18.05.2005.Sastav NK Slaven Belupo

Lisjak – Crnac (od 76. Karabatić), Gal, Bodrušić – Pejić (od 82. Brgles), Šomoci, Musa, Vukojević, Višković – Vručina, Karabogdan (od 64. Dodik)

Trener: Branko Karačić

Sastav HNK Hajduk

Balić – Žilić, Vejić (od 75. Vučko), Đolonga – Damjanović, Kranjčar, Leko (od 67. Grgurović), Bartulović – Dragičević, Turković (od 46. Bušić), Blatnjak

Trener: Igor Štimac

Suci

Glavni sudac: Alen Gerek (Zabok)

Pomoćni suci: Tomislav Šetka (Đakovo), Damir Pervan (Bjelovar) i Domagoj Vučkov (Rijeka)

Golovi

Žuti kartoni

Vukojević (48), Višković (79)

Crveni kartoni

Gledatelja

8000

Izvještaj sa utakmice

Slaven Belupo uspio je ostati neporažen na Poljudu u susretu s Hajdukom, koji je u najavama uoči utakmice već unaprijed zabilježio tri boda. Naša se momčad predstavila dobrom, organiziranom i povezanom igrom, i nedostajalo je samo malo više hrabrosti za još veću senzaciju na Poljudu. Utakmica nije bila previše kvalitetna, niti je obilovala prigodama. U 9. minuti nakon povratne lopte Pejića, Vejić je ispred Karabogdana izbio loptu u korner. Bila je to ujedno i najbolja šansa cijele utakmice. U 17. minuti Kranjčar tuče iznad gola, a u 35. Turković na ubačaj Kranjčara šalje loptu iznad gola. U drugom dijelu nije bilo previše prigoda, Hajduk je i dalje imao inicijativu, koja im nije donijela ploda. U 53. minuti Vejić nakon kornera Kranjčara tuče iznad gola, a u 60. minuti Kranjčar s ruba šesnaesterca pogađa vratnicu. Dragičević u 69. minuti tuče iznad vratiju, dok u 74. udarac Dodika brani balić. U 78. je Bartulović još jednu loptu poslao iznad vratiju, i to je bilo sve što su gledatelji u srijedu vidjeli na Poljudu.