HAJDUK JE FAVORIT ALI MI ĆEMO DATI SVE OD SEBE ZA DOBAR REZULTAT – KAZAO JE TOMISLAV IVKOVIĆ NOVI TRENER SLAVENA BELUPA

27.10.2017.


Uoči susreta s Hajdukom u našem klubu došlo je do promjene trenera tako da je danas koprivničkim novinarima predstavljen novi i prvi stručnjak kluba – Tomislav Ivković.

Nema dvojbe da je riječ o poznatom i provjerenom treneru, bivšem reprezentativcu i čovjeku s velikim igračkim i trenerskim iskustvom.

Uz rad u inozemstvu Ivković je kao trener najbolje rezultate postigao s Lokomotivom koju je vodio u dva navrata i koja je pod njegovim vodstvom igrala vrlo kvalitetan nogomet.

Vrlo brzo sam se dogovorio s čelnicima kluba za dolazak u koprivničku sredinu koja svakako zaslužuje bolje rezultate od trenutačnih i naravno napredak. Slavenu Belupu, po mom mišljenju je mjesto u čvrstoj sredini, odnosno da bude odmah iza prva četiri kluba. Na dva treninga koja sam imao uočio sam da je momčad tjelesno spremna, ima dosta novih igrača i njihova kvaliteta nije upitna. Razgovarao sam i s bivšim trenerom Kopićem, prošli smo svakog igrača i dobro sam upoznat s njihovim karakteristikama – kazao je Tomislav Ivković koji će Slaven Belupo prvi put voditi u nedjelju protiv Hajduka.

Splićani su svakako favoriti, ali mi ćemo se sigurno predstaviti u dobrom izdanju i s velikom motivacijom, jer Hajduk je klub koji se bori za najviši plasman. Siguran sam da će naši igrači dati sve od sebe i pokazati da mogu biti na najvišoj razini. Slično će biti i s Dinamom koji nakon toga također dolazi u Koprivnicu. Još nisam odredio sastav za Hajduk što ću učiniti uoči utakmice, odnosno nakon posljednjeg treninga. Poznat sam kao trener koji voli napadački nogomet i sigurno ćemo ga igrati, ali isto tako nećemo baš potpuno otvoriti “lesu”. Očekujem od svakog igrača koji će nastupiti da pokaže svoju kvalitetu i nastoji što više pridonijeti igri cijele momčadi – rekao je između ostalog novi trener Slavena Belupa.

Zbog tri javne opomene iz momčadi će izostati Musa i Pejić te Ivanovski koji odrađuje kaznu od dvije utakmice neigranja, kao i ozlijeđeni Bistrović.

Utakmica Slaven Belupo – Hajduk igra se u nedjelju s početkom u 15 sati, a vodit će je Ivan Bebek (Rijeka). Njegovi pomoćnici bit će Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek). Četvrti je Josip Lučić (Vinkovci), a delegat Darko Kolesarić (Osijek).